Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_2247

Belangrijke informatie schermen in De Kuip

Feyenoord plaatst komende zondag vier grote schermen in De Kuip, waarop supporters de uitwedstrijd tegen Excelsior (aanvang 14:30 uur) live kunnen volgen. De schermen van tien bij vijf meter per stuk worden geplaatst ter hoogte van de middencirkel, waardoor de club alle supporters met een seizoenkaart in staat stelt om het duel waarin de landstitel kan worden behaald in het stadion te bekijken. In dit bericht lees je alle informatie over de kaartverkoop, het programma en de procedure voor de supporters die bij winst vanaf Woudestein naar De Kuip moeten reizen.

Seizoenkaarthouders
Voor alle seizoenkaarthouders (waaronder aandeel- en certificaathouders) is zondag gegarandeerd plaats in De Kuip. Zij kunnen vanaf nu hun eigen plaats veilig stellen door deze terug te kopen, voor tien euro per stuk via www.feyenoord.nl/ticketshop. Dit kan tot en met woensdag 3 mei aanstaande. Omdat er voor alle seizoenkaarthouders gegarandeerd plaats is, is er tot en met die dag geen tijdsdruk op het terugkopen van een kaart. Alle informatie over de kaartverkoop vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Resterende kaarten
Of er na woensdag nog kaarten in de verkoop gaan, is op dit moment nog niet bekend. Dit hangt mede af van het aantal seizoenkaarthouders dat een kaart terugkoopt. Wanneer dit het geval is, worden deze in eerste instantie aangeboden aan leden van Het Legioen en Kameraadjes. Meer informatie wordt zodra bekend – op z’n vroegst donderdag – gecommuniceerd via de officiële kanalen van de club.

Seizoenkaarthouders in het uitvak
Seizoenkaarthouders die via Feyenoord een kaart voor Excelsior – Feyenoord in het uitvak hebben gekocht, ontvangen een gratis kaart voor de eventuele schaaluitreiking in De Kuip. Zij ontvangen deze week persoonlijk bericht van Feyenoord met meer informatie.

Zij dienen op eigen gelegenheid af te reizen naar het Van Donge & De Roo Stadion (voorheen Woudestein). Bij winst kunnen zij na afloop gebruik maken van door Feyenoord beschikbaar gestelde bussen die naar De Kuip gaan. Dit is niet verplicht. Wanneer uitkaarthouders besluiten om op eigen gelegenheid naar De Kuip te gaan, dan geldt voor hen hetzelfde als voor Feyenoord-supporters op de thuisvakken in het Van Donge & De Roo Stadion: zij dienen zelf er voor te zorgen dat ze tijdig in De Kuip zijn voor de schaaluitreiking.

Stadion open / toegang tot De Kuip
De toegangspoorten van De Kuip gaan zondag om 13:00 uur open. Zowel voorafgaand als na afloop van de wedstrijd wordt een binnenprogramma verzorgd. Supporters kunnen tot 15:30 uur (aanvang tweede helft) het stadion betreden (met uitzondering van de Feyenoord supporters met én een wedstrijdkaart Excelsior – Feyenoord én een kaart voor het evenement in De Kuip). Vanaf dat moment sluiten de poorten en is het niet meer mogelijk om binnen te komen. Ook is het niet mogelijk om het stadion tijdelijk te verlaten en vervolgens weer terug te keren. Over het tijdstip van de terugkeer van de selectie en de schaaluitreiking kan op voorhand niets met zekerheid worden gezegd.

RET
Evenals bij thuiswedstrijden van Feyenoord kunnen supporters zondag – op vertoon van een geldige toegangskaart voor het evenement in De Kuip – gratis reizen met trams en bussen van de RET. Deze zondag kan dat zelfs vanaf 11.30 uur tot 21.00 uur.

Treinen
Treinreizigers dienen er rekening mee te houden dat Rotterdam Stadion en Rotterdam Lombardijen zondag niet in gebruik is. Supporters die met de trein naar De Kuip komen, kunnen reizen tot Rotterdam Zuid (vanaf dat station is het ongeveer een kwartier á twintig minuten lopen naar De Kuip) of tram 23 pakken vanaf Rotterdam Centraal.

Parkeren
Supporters die met de auto komen, kunnen gratis parkeren op P-Beverwaard. Er is voor zondag geen losse verkoop van parkeerkaarten en parkeerjaarkaarten zijn niet geldig. De parkeerplaatsen van De Kuip die normaal gesproken bij wedstrijden worden gebruikt, zijn zondag niet beschikbaar voor supporters.