Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
stadion%20varkenoord-3

Belangrijke informatie Nederland - Wit-Rusland

Op vrijdag 7 oktober wordt in De Kuip de WK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Wit-Rusland gespeeld! Graag wijzen wij u via deze weg op een aantal belangrijke zaken.


OnsOranjePark
Het OnsOranjePark is gesitueerd binnen de hekken van De Kuip aan de Stadionzijde en is vrij toegankelijk voor alle Oranje supporters. Dans mee met de 538 DJ’s On Tour, zing mee tijdens liveoptredens en vermaak je met diverse activiteiten. Het is dé plek om in de stemming te komen voor de wedstrijd. Uiteraard is er ook catering aanwezig. 

Het OnsOranjePark is geopend van 18:45 tot 20:15 uur. De toegang is gratis.
LET OP; het park opent om 18:45 uur (en niet om 17:00 uur zoals aangegeven op het e-ticket). 

Sfeeracties
Nederland – Wit-Rusland is een cruciale wedstrijd. Deze eerste thuiswedstrijd moet Oranje winnen! Daar kunt u uw steentje aan bijdragen door 90 minuten lang achter het team te staan. Volg het ritme van de trommelaars, juich, schreeuw en laat u horen. Maak de naam en faam van Stadion Feijenoord als sfeervolste stadion van Nederland waar! U kunt vanaf 18:45 uur terecht in het stadion.

Op de tribunes liggen klappers klaar. Eén zijde daarvan bestaat op de meeste tribunes uit een gekleurd vlak. Houd dit bij opkomst en tijdens de volksliederen omhoog, dan vormt u samen met de andere bezoekers een mooi patroon op de tribunes waar de spelers zeker een boost van krijgen!

E-tickets 
Heeft u een e-ticket? Vergeet deze dan niet te printen. Doe dit op blanco papier en pas het formaat (A4) niet aan. Als u meerdere tickets hebt besteld, moet u deze afzonderlijk downloaden en printen. De barcode op het e-ticket geeft éénmaal toegang! Daarna verliest deze zijn geldigheid. Fraude hiermee is in strijd met de KNVB standaardvoorwaarden en wordt bestraft.

Vervoersinformatie
Met de auto naar het stadion? Maak gebruik van de gratis pendeldienst.
Parkeer op parkeerterrein P-Beverwaard. Op vertoon van je wedstrijdticket maakt u van 17:45 uur tot 01:30 uur gratis gebruik van de pendeltram tussen dit parkeerterrein en Stadion Feijenoord (10 minuten). U wordt voor de deur afgezet en vermijdt de files. Parkeerkaarten voor P-Beverwaard schaf je voor € 10,00 aan via de KNVB Ticketshop.

P-Beverwaard bereikt u door te navigeren naar: Edo Bergsmaweg 1, 3077PX Rotterdam

Ook bij Ahoy kun je vanaf 18:00 uur voordelig parkeren inclusief gratis pendelbus. Volg de borden P-Ahoy. De bus vertrekt vanaf de voetgangersuitgang van P1-Ahoy. Deze brengt u direct naar De Kuip. Daar stap je na de wedstrijd ook weer op en je wordt met voorrang terug vervoerd naar Ahoy. Parkeerkaarten voor P-Ahoy schaft u voor € 10,00 in de voorverkoop aan via deze link.

Bent u niet in het bezit van een parkeerkaart? Dan kunt u helaas niet parkeren op de parkeerterreinen in de directe omgeving van het stadion. 

Volg @VID_KNVB op Twitter voor de laatste updates over de verkeerssituatie op de wegen richting het stadion.

Openbaar vervoer
Komt u met het OV naar Rotterdam? Reis dan tussen 17:45 uur en 01:30 uur gratis van en naar het stadion met de bussen en trams van de RET. Op alle lijnen mag u op vertoon van uw wedstrijdkaartje gratis mee. Er worden extra trams en bussen ingezet vanaf Rotterdam Centraal naar het Stadion en op tramlijn 23 van en naar Beverwaard. 

Catering
Er zijn diverse cateringpunten in Stadion Feijenoord. Hier betaalt u met speciale munten. Deze munten kunnen cash of via PIN worden aangeschaft. Dit geldt ook voor het OnsOranjePark. 
Binnen de stadionhekken wordt geen alcohol geschonken.

Rookvrij
KNVB evenementen zijn rookvrij. Dat geldt ook voor deze wedstrijd. Roken is vanaf het moment dat je het stadion betreedt niet meer toegestaan.

Mindervaliden
Mindervaliden parkeren op vertoon van hun landelijke mindervalidenkaart gratis op P7.