Fanshop
Fanshop
visual_bekerfinale

Belangrijke informatie kaartverkoop bekerfinale

Feyenoord heeft voor de KNVB bekerfinale op zondag 24 april 2016 (18:00 uur) in totaal 17.900 kaarten ter beschikking gekregen. Dat is net zoveel als FC Utrecht, dat die dag de tegenstander is in De Kuip. Hieronder lees je de belangrijkste informatie omtrent de kaartverkoop voor Feyenoord-supporters.

Voorrang uitkaarthouders
De meest actieve uitkaarthouders van Feyenoord krijgen voorrang op de kaartverkoop voor de bekerfinale. Ben jij een Diamond- of Goldcardhouder, of een Silvercardhouder die op 3 maart jl. (speeldag halve finale KNVB beker) minimaal 73 uitkaartpunten had, dan kun je gegarandeerd één kaart kopen voor de finale tegen FC Utrecht. Hiermee behoor je tot de groep ‘toegewezen uitkaarthouders’. De kaartverkoop voor deze groep gaat op zaterdag 12 maart 2016 om 9:00 uur van start via www.feyenoord.nl/ticketshop. De groep toegewezen uitkaarthouders heeft vanaf dat moment een week lang exclusief de tijd voor het kopen van één finalekaart.

Loting voor seizoenkaarthouders
Behoor jij niet tot de groep ‘toegewezen uitkaarthouders’ maar heb je wel een seizoenkaart en wil je in aanmerking komen voor een kaart voor de bekerfinale? Dan kun je je aanmelden voor een loting. Feyenoord wil de kaartverkoop voor de bekerfinale zo eerlijk mogelijk laten verlopen. Door te werken met een loting, die plaatsvindt onder toezicht van een notaris, hebben alle seizoenkaarthouders die zich aanmelden evenveel kans op de mogelijkheid tot het kopen van één finalekaart. Aanmelden voor deze loting kan vanaf vrijdag 11 maart 2016 t/m donderdag 17 maart 2016 23:59 uur via www.feyenoord.nl/bekerfinale. We adviseren je hierbij je seizoenkaart bij de hand te houden. De volgorde van aanmelden heeft geen invloed op het verloop en de uitslag van de loting. 

Let op:

  • Mindervaliden dienen zich ook aan te melden. Hun toe- of afwijzing verloopt via een aparte trekking wanneer er meer vraag dan aanbod is voor het mindervalidenvak. Een begeleiderskaart is automatisch inbegrepen.
  • Bedrijven dienen zich per seizoenkaart aan te melden, evenals Aandeelhouders O (Aanmelding Aandeelhouders V verloopt via Stadion Feijenoord).

Loting en uitkomst
De loting voor seizoenkaarthouders vindt plaats op vrijdag 18 maart 2016 via een gecertificeerd systeem en onder toeziend oog van een notaris. In de aanloop naar de loting wordt op www.feyenoord.nl/bekerfinale het door de notaris opgestelde trekkingsprotocol gepubliceerd. Op deze pagina wordt op vrijdag 18 maart voor 18:00 uur ook de uitkomst van de loting bekendgemaakt. Een gedetailleerde uitleg over de uitkomst van de loting en de procedure daarna lees je op www.feyenoord.nl/bekerfinale.

Prijzen
Een kaart voor de bekerfinale kost € 33,- per stuk. Er wordt gebruik gemaakt van fysieke tickets (dus geen e-tickets). Er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie wordt een actueel overzicht bijgehouden van de beschikbare vakken. Er is geen gezinsvak beschikbaar en er wordt geen leeftijdskorting toegepast.

Niet-seizoenkaarthouders
Omdat Feyenoord dit seizoen ruim 32.000 seizoenkaarthouders heeft en er 17.900 kaarten beschikbaar zijn, verwacht de club dat er voor de bekerfinale geen kaarten overblijven voor supporters die niet in het bezit zijn van een seizoenkaart.

Meer informatie
Een toelichting op de procedure van de kaartverkoop voor de bekerfinale, een gedetailleerde uitleg over de (uitkomst van de) loting en alle overige informatie met betrekking tot de kaartverkoop, lees je op www.feyenoord.nl/bekerfinale.