Fanshop
Fanshop
3de683a70c4c553acedc53c32cc194e5_740_0

Belangrijke informatie bezoekers Kameraadjes Voetbalfeest

De Kuip is komende maandag (Tweede Paasdag) decor van de tweede editie van het Kameraadjes Voetbalfeest. Vanaf 11.00 uur ’s ochtends tot 17:00 uur ’s middags is er in het stadion volop vermaak voor jonge Feyenoorders. Hieronder lees je de belangrijkste (reis)informatie over het feest in De Kuip.

Programma
In de buitenring van De Kuip zijn er diverse activiteiten, terwijl in het stadion een wervelende show op het programma staat. Pepijn Gunneweg (bekend van onder meer de BZT show) is de presentator, artiesten als Ronnie Flex, Hermes House Band, Lee Towers en Noa (The Voice Kids) treden op.

Spelers aanwezig
Goed nieuws: tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest zijn ook spelers van Feyenoord aanwezig. Zij zullen onder meer een kijkje nemen bij diverse activiteiten en vragen beantwoorden tijdens een kidspersconferentie.

Parkeren
Bezoekers van het Kameraadjes Voetbalfeest kunnen gratis parkeren op parkeerplaatsen P2, P3, P4 en P6 van De Kuip.

Gratis reizen met de RET
Kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar kunnen op maandag 28 maart gratis met de bus of tram van de RET naar De Kuip reizen voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Per betalende volwassene mogen maximaal twee Kameraadjes gratis reizen. Het toegangsbewijs voor het Voetbalfeest geldt dan als vervoersbewijs. Tramlijn 23 stopt voor De Kuip.

Contant geld
Bij thuiswedstrijden van Feyenoord wordt normaal gesproken betaald met munten, dit zal bij het Kameraadjes Voetbalfeest niet het geval zijn. Het is daarom van belang om voldoende contant geld mee te nemen, aangezien er weinig mogelijkheden zijn om te pinnen.

Slecht weer?
Mocht het maandag slecht weer zijn, dan kun je een poncho halen bij de informatiestand (bij de entree). Bij extreme weersomstandigheden bestaat de mogelijkheid dat er enkele activiteiten tijdens het buitenprogramma vanwege de veiligheid worden aangepast of geschrapt.

Toiletten
Bezoekers kunnen gebruik maken van de sanitaire voorzieningen bij/onder de volgende vakken: V, U, X, P, E en J.

Plattegrond en meer informatie
Waar kan je morgen welke activiteiten vinden in en rondom De Kuip? Kijk hiervoor op de plattegrond, die is te vinden op de website van de Kameraadjes. Op deze pagina staat tevens nog meer informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest.

Feyenoord wenst alle bezoekers van het Kameraadjes Voetbalfeest een onvergetelijke dag in De Kuip!