Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
PEC%20Zwolle-Feyenoord-14

Bekijk de samenvatting en de foto's van PEC Zwolle - Feyenoord

Oef oef oef… Daar kwam Feyenoord goed weg gisteren. In de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle kwam de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst eerst nog met 2-0 achter, maar gelukkig konden de Rotterdammers het nog goed maken. Door twee doelpunten van Steven Berghuis werd de eindstand 2-2.

Net als vorige week tegen Ajax kwam Feyenoord ook nu weer vroeg op achterstand. In de derde minuut was het raak voor PEC Zwolle: 1-0. Feyenoord probeerde zich te herstellen, maar de tweede kans voor de ploeg van Ron Jans was meteen weer raak: 2-0. Ooh, ooh, ooh, als dit maar goed komt dacht iedereen.. De Rotterdammers moesten snel scoren en dat gebeurde. Steven Berghuis bracht de spanning nog voor de rust terug: 2-1. Ook na de rust ging Feyenoord op zoek naar doelpunten en met succes. Opnieuw wist Steven Berghuis het net te vinden: 2-2! Jens Toornstra kreeg een grote kans op een derde goal, maar hij schoot naast. Dat betekent dat het verschil tussen de nummer één en twee, Feyenoord en Ajax, nu nog maar één puntje is. Vinden jullie het ook zo spannend?

De volgende wedstrijd is een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, aankomende zondag om 14:30 uur. Wil je eerst nog één keer de hoogtepunten van de afgelopen wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle zien? Bekijk dan onderstaande video: