Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
NEC-Feyenoord-16

Bekijk de samenvatting en de foto’s van NEC - Feyenoord

Yes! Feyenoord blijft maar winnen Kameraadjes. In speelronde negen werd NEC in de laatste minuut met 1-2 verslagen en daardoor blijft Feyenoord de trotse koploper in de Eredivisie.

Na twee weken rust te hebben gehad verwachtte iedereen een scherp Feyenoord aan het begin van de wedstrijd, maar dit was niet het geval. NEC was een stuk feller en kwam al na acht minuten op voorsprong. Onze mannen probeerde de achterstand nog voor de rust goed te maken, maar dit lukte helaas niet.

Na de rust stond er een ander Feyenoord op het veld. Een elftal dat feller en met meer overtuiging speelde. De mannen van Giovanni van Bronckhorst speelden de hele tijd op de helft van de tegenstander, maar grote kansen kwamen er niet. Giovanni van Bronckhorst ging wisselen en dat bleek een fantastische zet. Nadat Nicolai Jørgensen al voor de gelijkmaker zorgde, maakte invaller Michiel Kramer in blessuretijd de winnende goal. Door de late ontsnapping in Nijmegen gaan onze mannen met een goed gevoel de aankomende week in, waar prachtige wedstrijden met Zorya Luhanks en Ajax op het programma staan.

Wil jij de hoogtepunten van de wedstrijd tussen NEC en Feyenoord nog een keer zien? Bekijk dan onderstaande video: