Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Excelsior-Feyenoord-m25

Bekijk de samenvatting en de foto's van Excelsior - Feyenoord

Oh neeeeeeee héh… Wat een teleurstelling! Feyenoord verloor gisteren het kampioensduel tegen Excelsior met 3-0. De eerste kans om kampioen te worden is daarmee voorbij, maar komende zondag hebben we nog een kans. Heb jij er vertrouwen in?

De ploeg van Giovanni van Bronckhorst kon niet goed in de wedstrijd komen. Misschien was het de spanning of hadden de mannen gewoon hun dag een keer niet? Toch bleef Feyenoord best gemakkelijk overeind en ging het steeds beter voetballen. Er kwamen kansjes voor El Ahmadi, Vilhena en Kongolo, maar de bal wilde er nog niet in de eerste helft. De tweede helft werd de druk opgevoerd, maar met twee counters drukte Excelsior Feyenoord diep in de problemen. Nog geen vijf minuten later werd het 3-0 voor de ploeg van trainer Mitchell van der Gaag en was het over en uit voor de Feyenoorders. Niemand kon dit geloven, maar het was toch echt zo. Het feestje moet daarom nog even uitgesteld worden.

De volgende wedstrijd is een thuisduel tegen Heracles Almelo en dan moet het toch echt gebeuren! Laten we hopen dat Feyenoord deze wedstrijd aankomende zondag om 14:30 uur weet te winnen, dan zijn wij de kampioen! Wil je eerst nog één keer de samenvatting zien van de afgelopen wedstrijd tussen Excelsior en Feyenoord? Bekijk dan onderstaande video: