Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
ADO%20Den%20Haag-Feyenoord-14

Bekijk de samenvatting en de foto’s van ADO Den Haag - Feyenoord

Overwinning nummer zes in 2017 is binnen! Het bleef lang spannend, maar Karim el Ahmadi maakte in de tweede helft gelukkig de belangrijke goal voor Feyenoord tegen ADO Den Haag. Onze koning van het middenveld wist hiermee al zijn vijfde doelpunt van dit seizoen te maken.

De eerste grote kans was meteen raak voor Feyenoord in de uitwedstrijd bij ADO Den Haag. Net als in de bekerwedstrijd en competitie eerder dit seizoen in De Kuip scoorde ook nu Karim el Ahmadi tegen ADO; 0-1! Feyenoord kwam niet echt meer in de problemen, al moest onze keeper nog wel een keer in actie komen bij een doelkans van Mike Havenaar. Er werd gelukkig niet meer gescoord!

Feyenoord wint dus weer en houdt ook alweer de nul. Concurrenten Ajax en PSV wonnen ook alle duels in 2017. Aankomende zondag dus een echte topper: Feyenoord - PSV, om 14:30 uur in De Kuip! We hopen op drie punten! Wat denk jij dat de uitslag gaat worden?

Wil je nog één keer de hoogtepunten van de afgelopen wedstrijd tussen Feyenoord en ADO Den Haag zien? Bekijk dan onderstaande video: