Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
Feyenoord-Dordrecht-02

Bekijk de foto's van Feyenoord - FC Dordrecht!

Hallo Kameraadjes! Woensdagavond werd er weer volop gevoetbald in De Kuip. Feyenoord speelde een benefietduel tegen FC Dordrecht en dat betekent een oefenwedstrijd voor het goede doel. Ook oud Feyenoordspelers deden hun voetbalschoenen weer eens aan om geld in te zamelen voor het Sophia kinderziekenhuis.

Hoe mooi is het om te voetballen en te supporten voor het goede doel? Heel gaaf natuurlijk en daarom was de avond net als vorig jaar erg geslaagd. Om kwart voor zeven stond de eerste wedstrijd van de avond op het programma. Een oud team van Feyenoord speelde tegen verschillende Surinaamse voetballers, met onder andere Edgar Davids en Orlando Engelaar. De Rotterdammers wonnen het duel, want Pierre van Hooijdonk maakte het enige doelpunt en daarom klonk vanaf de tribunes, net zoals vroeger… ‘’Put your hands up for Pierre!’’

De mannen van trainer Giovanni van Bronckhorst begonnen daarna aan hun warming-up en wedstrijd. Er ontbraken veel spelers door alle interlands, maar daardoor kreeg de jeugd de kans. Door twee doelpunten van Michiel Kramer, één in de eerste helft en één in de tweede helft, eindigde de wedstrijd in 2-0 voor Feyenoord. Weer een winstpartij, maar het belangrijkste was dat er zoveel mogelijk geld werd ingezameld voor onderzoek naar de sikkelcelziekte en dat is gelukt!