Fanshop
Fanshop
DSC00279

Bekerwinnaars terug op trainingsveld

Voor Feyenoord is het gewone leven weer begonnen. Na de bekerwinst, de daaropvolgende festiviteiten en een rustdag stond een deel van de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst woensdag voor het eerst deze week op het trainingsveld.

Geen Robin van Persie op de openbare training op Varkenoord, terwijl ook de spelers die dinsdag in actie kwamen met Feyenoord 2 verstek lieten gaan. Sam Larsson en Jeremiah St. Juste, de Feyenoorders die de bekerfinale misten wegens een blessure, waren wel van de partij.

Met de woensdagtraining is voor Feyenoord de voorbereiding begonnen op de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam, zondag om 14:30 uur in De Kuip. De stadsderby is de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, waarna de bekerwinnaar het seizoen een week later afsluit in Friesland tegen sc Heerenveen (zondag 6 mei, 14:30 uur).

Uitverkochte derby
De Rotterdamse derby is al weken uitverkocht. Via Feyenoord Ticket Exchange kunnen seizoenkaarthouders die niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op www.feyenoord.nl/TicketExchange.