Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
Feyenoord-ADO%20Den%20Haag-27

Bekerkraker Feyenoord - PSV in uitverkochte Kuip

Feyenoord kan aanstaande woensdag in de bekerwedstrijd tegen PSV rekenen op de steun van een tot de nok toe gevulde Kuip. De laatste kaarten voor het duel in de kwartfinales van de TOTO KNVB Beker werden dinsdagmiddag verkocht.

Voor Feyenoord is het treffen met de Eindhovenaren de volgende stap op weg naar de missie om de beker te winnen. Eerder in het toernooi rekende de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst in De Kuip al af met ADO Den Haag, AVV Swift en Heracles Almelo.

Volg Feyenoord - PSV
Feyenoord – PSV begint woensdag om 20:45 uur. Heb je geen kaart bemachtigd en wil je toch niets missen? Volg alles rondom de wedstrijd dan via de officiële accounts van Feyenoord op TwitterFacebook en Instagram of via de Feyenoord App, waar alle posts van Feyenoord op Twitter en Instagram en de statistieken van de wedstrijd in één overzicht te zien zijn. De wedstrijd is bovendien live te zien op FOX Sports 1.

Kaartverkoop competitieduel
Over een kleine maand neemt Feyenoord het in De Kuip opnieuw op tegen PSV, maar dan in de competitie. Voor dit duel, dat op zondag 25 februari wordt gespeeld, zijn nog wel kaarten verkrijgbaar. Momenteel hebben leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes voorrang op de kaartverkoop. Vanaf zaterdag 3 februari gaat de verkoop voor overige supporters van start. Zij kunnen vanaf 9:00 uur twee kaarten per persoon kopen. De kaartverkoop loopt via www.feyenoord.nl/ticketshop. Meer informatie vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

In tegenstelling tot bij thuiswedstrijden in de Eredivisie zijn er voor de bekerwedstrijd geen kaarten verkrijgbaar via Feyenoord Ticket Exchange, omdat seizoenkaarthouders hun kaart niet kunnen aanbieden voor dit duel.