Fanshop
Fanshop
team%20O19

Bekerfinale Feyenoord Onder 19 op 2 juni

Feyenoord Onder 19 kan het bijzondere seizoen op zaterdag 2 juni aanstaande bekronen met de bekerwinst. Die dag speelt het hoogste jeugdteam van Feyenoord de bekerfinale tegen PSV Onder 19. Het duel wordt gespeeld op Varkenoord en begint om 12:30 uur. Speeldatum en tijd zijn vastgesteld in overleg tussen beide clubs en de KNVB.

Road to the final
Feyenoord Onder 19 nam de laatste horde naar de bekerfinale vorige week dinsdag, met een uitzege op sc Heerenveen (1-3). In de kwartfinale was de ploeg met 2-0 te sterk voor FC Emmen, terwijl de eerste twee rondes van het toernooi al eenvoudig waren overleefd. Zowel FC Dordrecht (0-6) als Vitesse (7-1) werd met grote cijfers verslagen.

Speciaal seizoen
Met de bekerfinale komt een fraai maar pittig voetbaljaar van Feyenoord Onder 19 ten einde. Naast de competitie (nog twee speelrondes te gaan) en het bekertoernooi was het team ook tot eind februari actief in de UEFA Youth League. In de strijd om een plek in de kwartfinales bleken de leeftijdgenoten van Chelsea FC uiteindelijk te sterk.

Alles op alles
De finale van het bekertoernooi vormt een mooie afsluiting waarbij de talenten alles op alles zullen zetten om hun bijzondere seizoen te bekronen met een prijs.