Fanshop
Fanshop
IMG_6863

Bekerduel vanavond in uitverkochte Kuip

Feyenoord speelt de eerste bekerwedstrijd van dit seizoen in een uitverkocht huis. De laatste kaarten voor het duel met ADO Den Haag (vanavond om 20:45 uur) werden op de wedstrijddag zelf verkocht. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot het bekerduel.

De bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag komt daarmee in het rijtje wedstrijden tegen Vitesse (John Cruijff Schaal), FC Twente en Willem II, die eerder dit seizoen in een uitverkochte Kuip werden gespeeld. Op Feyenoord – Roda JC Kerkrade en de Klassieker (kaartverkoop start zaterdag) na zijn alle resterende thuiswedstrijden in de eerste seizoenshelft eveneens uitverkocht.

Feyenoord – NAC Breda
Feyenoord speelt zaterdag tegen NAC Breda de tweede thuiswedstrijd in vier dagen tijd en ook dan is De Kuip uitverkocht. Wel zijn er nog Wedstrijdpakketten verkrijgbaar. Kan je zaterdag als seizoenkaarthouder niet naar het stadion? Bied dan jouw seizoenkaart aan via Feyenoord Ticket Exchange zodat andere supporters alsnog de kans krijgen een kaart te kopen voor Feyenoord – NAC Breda.