Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
VVD_6258

Bedrijven gaan de strijd aan op veld van De Kuip

Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 juni worden op het veld van De Kuip de jaarlijkse bedrijventoernooien gehouden. Voor de deelnemers zijn deze jaarlijks terugkerende toernooien een unieke gelegenheid om te voetballen op de mooiste grasmat van Nederland.

Al negen seizoenen organiseert Stadion Feijenoord met succes voetbaltoernooien voor diverse branches uit het bedrijfsleven. Tijdens de strijd om de Cups beleven de deelnemers De Kuip vanaf de mooist denkbare plek: het veld. Samen met collega’s en/of relaties beleven ze een unieke ervaring: omkleden in de Feyenoord-kleedkamer, het veld betreden via de legendarische spelerstunnel en wellicht zelfs scoren op het ‘heilige’ gras van De Kuip.  

Ook dit jaar doet er weer een aantal leden van de Feyenoord Business Club mee aan de toernooien. Eén van de vaste deelnemers is het bedrijf Aon, dat vorig jaar de Kuip Cup wist te winnen. ‘Voor ons is deelname aan de Kuip Cup een mooie combinatie van enerzijds teambuilding en anderzijds netwerken met de andere teams’, vertelt Miranda Potze namens Aon. ‘Zodra wij een bericht hebben geplaatst op ons intranet, hebben we binnen no time genoeg inschrijvingen voor het team. Iedereen vindt het erg leuk om in De Kuip te mogen spelen en contact te hebben met andere bedrijven. De sfeer op zo’n dag? Altijd erg leuk en gezellig!’

Het programma voor de bedrijventoernooien is als volgt.

Maandag 16 juni

Horeca Cup - bekijk hier het programma

Dinsdag 17 juni

Kuip Cup - bekijk hier het programma

Woensdag 18 juni

Haven Cup - bekijk hier het programma

Donderdag 19 juni

Agri Cup - bekijk hier het programma

Vrijdag 20 juni

Bouw Cup - bekijk hier het programma

Toeschouwers zijn tijdens de bedrijventoernooien van harte welkom! 

De foto's van de verschillende toernooien verschijnen de ochtend na het toernooi op de Facebook-pagina van De Kuip