Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
bbqtime_vitesse_nb

Barbecue voorafgaand aan Feyenoord – Vitesse

Op zondag 10 mei speelt Feyenoord tegen Vitesse de laatste thuiswedstrijd in de competitie van het seizoen 2014-2015. Reden om voorafgaand aan de wedstrijd onder het genot van een hapje en drankje even terug te blikken op het seizoen.
Barbecue

Feyenoord organiseert voorafgaand aan de wedstrijd een gezellige barbecue. Toegangsbewijzen kosten € 15,- en zijn te koop voor supporters die in het bezit zijn van een wedstrijdkaart voor Feyenoord – Vitesse. De barbecue is, speciaal voor de extra hongerige supporters, op basis van ‘all you can eat’. Drank is niet inbegrepen, maar kan tegen betaling van munten worden gekocht.

Dennis van der Geest

Bij een gezellige barbecue mag muziek uiteraard niet ontbreken. Daarom komt Feyenoord-supporter én DJ Dennis van der Geest plaatjes draaien tijdens de barbecue.

Kaartverkoop

Toegangsbewijzen zijn uitsluitend vooraf en alleen online te koop voor € 15,- via www.feyenoord.nl/bbq. Er zijn maximaal 500 toegangsbewijzen beschikbaar. Alle supporters met een wedstrijdkaart voor Feyenoord – Vitesse zijn donderdag per e-mail geïnformeerd over de barbecue.

Praktische informatie

De barbecue start om 12.00 uur en duurt tot 14.30 uur. Toegang tot de barbecue verloopt via de poorten 26 t/m 33 (Olympiazijde van De Kuip). Hier wordt eerst de wedstrijdkaart gescand en eenmaal binnen wordt het toegangsbewijs voor de barbecue gecontroleerd. Alle deelnemers aan de barbecue moeten vóór 13.00 uur het stadion hebben betreden.