Fanshop
Fanshop
20150527_fey_sou

Barbecue voorafgaand aan Feyenoord – Southampton

Feyenoord speelt op donderdag 23 juli aanstaande de traditionele openingswedstrijd van het seizoen 2015-2016. Na een lange zomerstop is dit het eerste duel in De Kuip. Reden genoeg om het seizoen te openen met een gezellige barbecue!

Barbecue
Feyenoord organiseert voorafgaand aan de wedstrijd een gezellige barbecue. Toegangsbewijzen kosten € 15,- en zijn alleen te koop voor supporters die in het bezit zijn van een wedstrijdkaart voor Feyenoord – Southampton. De barbecue is op basis van ‘all you can eat’. Drank is niet inbegrepen, maar kan tegen betaling van munten worden gekocht.

Kaartverkoop
Toegangsbewijzen zijn uitsluitend vooraf en alleen online te koop voor € 15,- per stuk via www.feyenoord.nl/bbq. Er zijn maximaal 500 toegangsbewijzen beschikbaar. Alle supporters met een wedstrijdkaart voor Feyenoord – Southampton zijn deze week per e-mail geïnformeerd over de barbecue. Heb jij deze mail niet ontvangen? Dan kan het zijn dat wij jouw juiste e-mailadres niet in ons systeem hebben. Je kunt jouw e-mailadres doorgeven via www.feyenoord.nl/wijzigingsformulier.

Praktische informatie
De barbecue start om 17.30 uur en duurt tot 20.00 uur. Toegang tot de barbecue verloopt via de poorten 26 t/m 33 (Olympiazijde van De Kuip). Hier wordt eerst de wedstrijdkaart gescand en eenmaal binnen wordt het toegangsbewijs voor de barbecue gecontroleerd. Alle deelnemers aan de barbecue moeten vóór 18.30 uur het stadion hebben betreden.