Fanshop
Fanshop
_MG_6462

Barbecue voorafgaand aan Feyenoord – sc Heerenveen

Feyenoord speelt donderdag de enige doordeweekse thuiswedstrijd in de Eredivisie. Om 20.45 uur wordt er in De Kuip afgetrapt tegen sc Heerenveen. Voor supporters die geen tijd en/of zin hebben om vanuit hun werk eerst nog langs huis te gaan, heeft Feyenoord dé oplossing om toch met een goed gevulde maag deze wedstrijd te bekijken: een heerlijke barbecue!

De barbecue vindt vanaf 17.00 uur plaats op het horecaplein onder de vakken Q en R, waar met zitbanken, heaters en tv’s een gezellige sfeer zal worden gecreëerd. Supporters hoeven van tevoren geen kaartje te kopen. Consumpties kunnen, zoals bij iedere thuiswedstrijd, worden betaald met munten.

Toegang tot de vakken Q en R heb je via poort 25, die om 17.00 uur open gaat. De barbecue is toegankelijk voor iedereen met een geldige wedstrijdkaart. Wanneer de wedstrijdkaart bij de poort gescand is, is het niet meer mogelijk om het stadion te verlaten en vervolgens weer terug te keren naar binnen.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Heerenveen is bijna uitverkocht. Het beperkt aantal kaarten dat nog beschikbaar is, is te verkrijgen via www.feyenoord.nl/ticketshop. Er is geen clubkaart nodig om een kaartje te kopen en er zit geen limiet aan het aantal kaarten dat een supporter kan kopen. De kaartverkoop voor Feyenoord – sc Heerenveen verloopt enkel via internet.