Feyenoord 1

Bannis en Naujoks laten zich zien in besloten duel

Feyenoord en Werder Bremen hebben elkaar in een doelpuntrijke eerste confrontatie zaterdagmiddag in evenwicht gehouden. Op Varkenoord, waar achter gesloten deuren en dus zonder publiek werd gespeeld, werd liefst zes keer gescoord: 3-3.

Naoufal Bannis was de man van de openingsfase, met twee goals in de eerste tien minuten. De jonge spits opende de score in de vierde minuut op aangeven van Lennard Hartjes – na een overstapje van Antoni Milambo – en verdubbelde de voorsprong als penaltynemer in twee instanties.

De Duitsers kwamen nog voor rust langszij en scoorden na de pauze zelfs een derde keer. Invaller Noah Naujoks voorkwam in de tachtigste minuut dat Feyenoord met lege handen achterbleef en redde de eer met een schitterende lob, na een perfecte steekpass van Mark Diemers.

Vanaf 16:00 uur nemen Feyenoord en Werder Bremen het nogmaals tegen elkaar op. Dan in De Kuip met publiek. We doen in ons speciale liveblog verslag van deze oefenwedstrijd. Voor Arne Slot is het zijn eerste keer in De Kuip als hoofdcoach van Feyenoord.