Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
Pelle%20museum

Bal, gel en kam van Pellè te zien in Feyenoord Museum

Bezoekers van het Feyenoord Museum in De Kuip kunnen sinds deze week een aantal bijzondere nieuwe voorwerpen aanschouwen, die met Graziano Pellè te maken hebben. De spits van Feyenoord heeft namelijk zijn eigen plekje gekregen in het museum.

Pellè schonk het museum voor deze gelegenheid de bal waarmee hij zijn eerste hattrick in dienst van de Rotterdammers maakte. Als ludiek gebaar voegde hij er ook zijn kam en een potje gel aan toe, de benodigdheden voor de in Rotterdam en omstreken inmiddels razend populaire ‘Pellè-look’.

In het Feyenoord Museum kun je letterlijk een reis door de historie van de club en haar stadion maken, vanaf de oprichting van Wilhelmina in 1908 tot aan de meest recente bekerwinst honderd jaar later. Bijzondere memorabilia, foto's en videobeelden vertellen de veelbewogen geschiedenis van de volksclub, haar stadion en van de mensen die haar geschiedenis kleur gaven. Het brilletje van Joop van Daele, de Europa Cup 1, de UEFA Cups, Oranje shirts van Feyenoord-internationals als Bruno Martins Indi en Ruben Schaken en originele shirts van Robin van Persie; het is zomaar een greep van wat je aantreft in het Feyenoord Museum.

Bij een rondleiding door De Kuip is een bezoek aan het Feyenoord Museum inbegrepen. Het museum kan ook apart bezocht worden. Toegangskaarten voor het museum zijn te koop aan de balie van Rondleidingen op de eerste verdieping van het Maasgebouw. 

Lees hier alle informatie over rondleidingen door De Kuip.

Prijs
Volwassenen (vanaf 13 jaar) € 5,00
Kinderen 5 t/m 12 jaar € 2,50
Legioen-leden € 4,00

Openingstijden Feyenoord Museum

 Maandag  Gesloten 
 Dinsdag  Gesloten 
 Woensdag  12.30 - 16.30 uur
 Donderdag  10.00 - 16.30 uur
 Vrijdag  10.00 - 16.30 uur 
 Zaterdag  10.00 - 16.30 uur 
 Zondag  Gesloten