Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
IMG_0603

Bakkal sluit aan op groepstraining

Otman Bakkal heeft donderdag voor de eerste keer deelgenomen aan de groepstraining op Varkenoord. Voor de aanwezige supporters keerde daarmee een vertrouwd gezicht terug op het trainingsveld, waar de selectie van Feyenoord toewerkte naar de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht van aankomende zondag.

De deze week in De Kuip teruggekeerde middenvelder ging eerst aan de slag met een pass- en trapoefening, op hetzelfde veld als waar een deel van de selectie een afrondoefening afwerkte. Op het naastgelegen veld speelden de spelers die afgelopen maandag in actie kwamen in de competitiewedstrijd van Jong Feyenoord/Excelsior een partijspel.

Bakkal sloot in het afsluitende deel van de ochtendtraining aan bij de afrondoefening, waarbij het doel werd verdedigd door Erwin Mulder. De doelman had een dag eerder de training voortijdig verlaten, maar kon donderdag probleemloos deelnemen aan alle oefenvormen. Dat bleek met name tijdens de laatste variant van de afrondoefening, waarbij Mulder zich onderscheidde door op zeer fraaie wijze enkele afstandsschoten uit het doel te houden.

In aanloop naar het thuisduel met FC Utrecht staat voor Feyenoord nog één openbare training op het programma. Deze staat gepland voor komende zaterdag, om 10.30 uur op Varkenoord. De oefensessie van vrijdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers.