Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
willem11-fey-masc-21

Anass Achahbar vertrekt naar PEC Zwolle

Feyenoord heeft een overeenkomst bereikt met PEC Zwolle over een directe transfer van Anass Achahbar. De 22-jarige aanvaller, die bij Feyenoord nog een contract had voor één seizoen, tekent een verbintenis voor vier jaar bij de club uit Overijssel.

‘Zowel Feyenoord als Anass stond open voor een transfer’, zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘Dat had voor een groot deel te maken met de situatie waarin Anass bij Feyenoord verkeerde. Voor spelers van zijn leeftijd is het belangrijk om wekelijks aan spelen toe te komen. Daar is het dit seizoen niet van gekomen. Daarom is de overgang naar PEC Zwolle een goede stap voor Anass. We wensen hem veel succes bij zijn nieuwe club.’

Achahbar speelde vanaf zijn achtste bij Feyenoord en debuteerde op 28 augustus 2011 in de thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen in het eerste elftal. In vijf seizoenen speelde Achahbar 35 competitiewedstrijden voor Feyenoord, waarin hij zeven doelpunten wist te maken. In het seizoen 2013-2014 verhuurde Feyenoord de aanvaller aan het Duitse Arminia Bielefeld.