Fanshop
Fanshop
basisplaatje_logo_feyenoord

ALV Supporters Steunen Feyenoord op 3 december

Het bestuur van vereniging Supporters Steunen Feyenoord nodigt de leden van de vereniging uit voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze vindt op dinsdag 3 december aanstaande vanaf 20.00 uur plaats in de Rode Zaal op Varkenoord.

Tijdens deze Algemene Ledenvergadering zal ondermeer een nieuw bestuurslid worden gekozen, vanwege het aftreden van dhr. J. de Knecht. Dhr. M. van Beek is aftredend en is door het bestuur van Het Legioen opnieuw voorgedragen voor een tweede termijn.

Supporters die lid zijn van de vereniging Supporters Steunen Feyenoord kunnen zich tot en met 25 november aanstaande aanmelden voor de Algemene Ledenvergadering via het e-mailadres info@supporterssteunenfeyenoord.nl. Leden die zich tijdig hebben aangemeld, daadwerkelijk lid zijn van de vereniging en hun contributie volledig hebben betaald kunnen de vergadering bijwonen. Iedereen die de vergadering wil bijwonen dient vooraf een legitimatiebewijs te tonen zodat tevens de stemgerechtigdheid kan worden vastgesteld.