Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Fey-psv-001

Alleen woensdag nog voorrang seizoenkaarthouders voor Feyenoord – Ajax

Seizoenkaarthouders kunnen nog tot en met morgen (woensdag 14 oktober) met voorrang hun eigen seizoenkaartplaats terugkopen voor de bekerwedstrijd Feyenoord – Ajax. De voorrangsperiode is na woensdag voorbij, waarna alle niet-teruggekochte seizoenkaartplaatsen vanaf vrijdagochtend 16 oktober om 9.00 uur in de verkoop gaan voor leden van Het Legioen.

De kaartverkoop voor de Klassieker in het bekertoernooi (woensdag 28 oktober, aanvang 19.45 uur) ging op vrijdag 2 oktober van start. Vanaf dat moment kregen alle seizoenkaarthouders de gelegenheid om zonder tijdsdruk en met ruim 20% korting hun eigen plaats ‘terug te kopen’.

Legioenleden
Alle leden van Het Legioen die in het bezit zijn van een Legioenclubkaart kunnen vanaf aanstaande vrijdag om 9.00 uur twee kaarten kopen voor Feyenoord – Ajax, eveneens met een korting van ruim 20%. Ook seizoenkaarthouders kunnen, als zij hun eigen plaats niet teruggekocht hebben, twee kaarten aanschaffen.
Seizoenkaarthouders die wel gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om hun eigen plaats terug te kopen, kunnen in deze periode één kaart bijkopen. De voorrangsperiode voor leden van Het Legioen eindigt op dinsdag 20 oktober aanstaande. Dat is ook de laatste dag waarop zij gebruik kunnen maken van de korting. Het terugkopen van de eigen plaats en het kopen van een kaartje kan alleen via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Wil jij voortaan ook voorrang op kaartverkoop? Word dan lid van Het Legioen! Kijk voor meer informatie op www.hetlegioen.nl.  

Verkoop aan Clubkaarthouders
Als er na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders en leden van Het Legioen nog plaatsen over zijn, gaan deze op woensdag 21 oktober om 09.00 uur in de verkoop voor Clubkaarthouders. Zij kunnen via www.feyenoord.nl/ticketshop twee kaarten kopen.

Kaartverkoopinformatie en prijzen
Kijk voor de volledige kaartverkoopinformatie en prijzen op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.