Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

All Stars schitteren op Varkenoord

Woensdag 3 oktober 2018 stond al lange tijd met dikke letters in de agenda van de Feyenoord Soccer Schools All Stars 2018 genoteerd. 24 spelers, verdeeld over twee teams, speelden een wedstrijd op Varkenoord tegen Feyenoord Academy.

Een fotoalbum van deze middag is hier te bekijken.

Het is dit seizoen voor het eerst dat Feyenoord Soccer Schools een All Stars team samenstelt. Afgelopen zomervakantie vonden er 15 Feyenoord Soccer Camps plaats door heel het land. Tijdens deze voetbalkampen zijn de meest talentvolle spelers door de trainers geselecteerd voor de All Stars. Op deze zonnige woensdag moest het voor deze talenten dan allemaal gaan gebeuren.

Feyenoord Soccer Schools O10
De grote dag begon met een wedstrijd van het All Star team Onder 10, die een wedstrijd speelde tegen Feyenoord O9, getraind door Errol Refos, tevens trainer bij Feyenoord Soccer Schools. Enigszins gespannen begonnen onze mannen aan de wedstrijd, maar na het eerste fluitsignaal gooiden ze de schroom van zich af en gingen ze, zoals trainer Ben Wijnstekers vooraf de kinderen al had meegegeven ‘Gewoon lekker voetballen!’.

Het duurde dan ook niet lang tot de 1-0 voor Feyenoord Soccer Schools op het scorebord verscheen. Bram nam van een meter of 20 de bal op zijn slof en schoot hem in de kruising! Het spel golfde op en neer en na een 3-3 ruststand werd uiteindelijk zelfs met 5-4 gewonnen! Onder luid applaus van de aanwezige toeschouwers verlieten de sterren het veld. Ze gaven op deze manier het goede voorbeeld aan ‘de grote’ jongens, die aansluitend hun wedstrijd speelden.

Feyenoord Soccer Schools O14
Het All Star-team onder 14 jaar speelde hun wedstrijd op het hoofdveld van Varkenoord tegen Feyenoord O12. Iets voor half 6 betraden de mannen, die onder leiding stonden van Mike Obiku, het veld. Ook hier een gelijkopgaande strijd; na een 1-0 voorsprong werd er met een 1-1 gelijke stand gerust.

Trainer Mike en zijn team wilden koste wat het kost de winst binnenhalen en zo werd het in de tweede helft een open wedstrijd, waarin beide ploegen kansen kregen om te winnen. Uiteindelijk trok Feyenoord O12 aan het langste eind door met 3-2 te winnen. Desalniettemin een grote pluim voor onze All Stars, die tot het laatste moment gestreden hebben en goed partij hebben geboden!

Na afloop gingen beide teams met een tevreden gevoel en een unieke Feyenoord-ervaring op zak weer naar huis. Feyenoord Soccer Schools is enorm trots op onze allereerste All Stars!

Klik hier om de aftermovie en een speciale vlog van de All Star-wedstrijden te bekijken.