Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
1601291645_TRIGGER-VOETBALFEEST

Al ruim 6.000 kaarten verkocht voor Kameraadjes Voetbalfeest

Het Kameraadjes Voetbalfeest is populair. Er zijn al ruim 6.000 van de 10.000 beschikbare kaarten verkocht voor dit evenement voor de jongste Feyenoord-supporters, dat op maandag 28 maart (Tweede Paasdag) plaatsvindt in De Kuip. Afgelopen weekend eindigde de voorrangsperiode voor leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes, waardoor nu iedereen kaarten kan kopen.

Tijdens het Kameraadjes Voetbalfeest vinden tussen 11.00 en 17.00 uur allerlei activiteiten plaats in en rondom De Kuip. Zo is er een spetterende show in het stadion, waarbij onder anderen Ronnie Flex, de Hermes House Band, Lee Towers, Noa (The Voice Kids) en de BZT Band zullen optreden. Ook de Feyenoord-spelers zijn op Tweede Paasdag aanwezig om met de Kameraadjes mee te feesten.

Gratis kaartje bij lidmaatschap

Leden van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je lid van Kameraadjes? Dan kun je hier met je relatienummer en postcode inloggen en je gratis kaart aanvragen. Er zijn nog maar enkele honderden van deze gratis kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. 

Ben je nog geen lid van Kameraadjes? Als je nu lid wordt van de Feyenoord Juniorclub, dan betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 7,50 én ontvang je een gratis kaartje (ter waarde van €7,-) voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Je kunt hier lid worden van Kameraadjes

Wil je direct kaarten kopen? Dat kan in de webshop, waar je maximaal tien kaarten per persoon kunt aanschaffen. Wacht niet te lang met het kopen van je kaarten, want: op is op. Vorig jaar was het Kameraadjes Voetbalfeest al weken van tevoren uitverkocht.

Meer informatie

Alle informatie over het Kameraadjes Voetbalfeest, bijvoorbeeld over het tijdsschema, de activiteiten en het (gratis) reizen, hebben we hier voor je op een rij gezet