Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Seizoenkaartcampagne

Al meer dan 5.000 seizoenkaarten verlengd

Al ruim 5.000 trouwe supporters van Feyenoord hebben in de afgelopen week hun seizoenkaart verlengd. Alle seizoenkaarthouders ontvingen op dinsdag 15 maart een mailing of brief met daarin alle informatie over het verlengen van de seizoenkaart. Afgelopen zondag verzekerde de 5.000ste seizoenkaarthouder zich van een plek in De Kuip voor het seizoen 2016-2017.
Voorrang tot 18 april

Het verlengen van je seizoenkaart kan via www.feyenoord.nl/seizoenkaart. Seizoenkaarthouders krijgen tot en met 18 april 2016 voorrang. Tot die datum profiteer je van gegarandeerd plaatsbehoud of voorrang op eventueel gewenste verplaatsing en betaal je de vroegboekprijs (die gelijk is aan de standaardprijs seizoen 2015-2016 minus vijf procent). Besluit je jouw seizoenkaart na 18 april, maar vóór het einde van het seizoen 2015-2016 te verlengen, dan betaal je ook nog de vroegboekprijs van seizoen 2016-2017. Wel vervallen het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing.

In de seizoenkaart 2016-2017 is inbegrepen:

  • Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het eerste elftal en eventuele play-offs;
  • Toegang tot de traditionele vriendschappelijke openingswedstrijd van het seizoen;
  • Toegang tot de eerste thuiswedstrijd om de KNVB beker (tot 1/8e finale, indien van toepassing);
  • Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
  • Gratis lidmaatschap Het Legioen (voor kinderen tot 14 jaar: gratis lidmaatschap Kameraadjes);
  • 10% korting op de aankoop van artikelen in de Feyenoord Fanshop en op www.feyenoordfanshop.nl.
Simpel verlengen

Jouw seizoenkaart verleng je via www.feyenoord.nl/seizoenkaart (inloggen met je 8-cijferige relatienummer, beginnend met 02 en je postcode). Als je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze direct aanvragen bij het verlengen van je seizoenkaart.

Nieuwe seizoenkaarthouders

Heb jij nog geen seizoenkaart, maar wil jij volgend seizoen ook graag bij alle thuiswedstrijden aanwezig zijn? Vraag dan nu alvast je seizoenkaart aan. Vanwege de voorrangsperiode voor de huidige seizoenkaarthouders kunnen wij niet direct laten weten of jouw nieuwe aanvraag gehonoreerd kan worden. Halverwege mei word je per e-mail geïnformeerd over de toekenning van je aanvraag.