Fanshop
Fanshop
sfeeractie

Al meer dan 15.000 supporters verlengen seizoenkaart

Ruim 15.000 supporters hebben de afgelopen weken gebruik gemaakt van de mogelijkheid om hun seizoenkaart te verlengen. Zij zijn daarmee ook in het seizoen 2014-2015 verzekerd van hun plek in De Kuip. Eind maart stond de teller nog op 10.000 verlengingen. Sindsdien hebben in iets meer dan een week tijd nog eens ruim 5000 supporters hun seizoenkaart verlengd.

De voorrangsperiode voor huidige seizoenkaarthouders duurt tot en met zondag 20 april. In die periode kun je als seizoenkaarthouder met gegarandeerd plaatsbehoud (of voorrang op verplaatsing) je kaart verlengen en bovendien profiteren van diverse voordelen. Zo betaal je geen verhoging als gevolg van prijsindexatie*.

Besluit je jouw seizoenkaart na 20 april maar vóór het einde van seizoen 2013-2014 te verlengen, dan betaal je ook geen prijsindexatie*. Wel vervallen het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventueel gewenste verplaatsing. Na afloop van de competitie vervalt ook de voorrangsperiode voor jou als huidige seizoenkaarthouder. Je kunt dan niet meer verlengen, maar uiteraard wel een nieuwe seizoenkaart bestellen, echter wel zonder prijsvoordeel.

Heb jij je seizoenkaart nog niet verlengd, dan kun je dat alsnog doen via www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

Inbegrepen in de seizoenkaart 2014-2015:
•         Toegang tot de zeventien thuiswedstrijden en eventuele play-offs;
•         Toegang tot de traditionele openingswedstrijd van het seizoen;
•         Toegang tot de eerste Europese thuiswedstrijd**;
•         Toegang tot de eerste thuiswedstrijd voor de KNVB beker (tot 1/8e finale)**;
•         Voorrang op kaartverkoop voor (door Feyenoord georganiseerde) thuiswedstrijden;
•         Gratis lidmaatschap Het Legioen, inclusief 11 x Feyenoord Magazine (voor kinderen tot en met 14 jaar Kameraadjes);
•         10% korting op de aankoop van artikelen in de Feyenoord Fanshop (ook online).

Simpel verlengen en verplaatsen
Jouw seizoenkaart verleng je via www.feyenoord.nl/seizoenkaart (inloggen kan met je 8-cijferige relatienummer, beginnend met 02 en je postcode). Indien je ook graag uitwedstrijden van Feyenoord wilt bezoeken en nog niet in het bezit bent van een uitkaart, dan kun je deze hier direct aanvragen.

Geen internet?
Heb je geen internet? Laat dan een verlengingsformulier toesturen. Bel dan met 0900-1908 (€ 0,15 p/m). Feyenoord stuurt het verlengingsformulier zo snel mogelijk naar je op.        

Kijk voor meer informatie of om direct je seizoenkaart te verlengen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.

* In het seizoen 2013-2014 is na de verlengingsperiode de seizoenkaartprijs met 2,5% geïndexeerd. Dit geïndexeerde tarief is de vroegboekprijs voor de seizoenkaart 2014-2015. Heb jij je seizoenkaart vorig seizoen in de voorrangsperiode verlengd, dan krijg je als gevolg van de indexering dus wel te maken met een prijsstijging.
**  Indien van toepassing.