Fanshop
Fanshop
4efa0ac21f231fa3f4592d7b591308c5_740_0

Al drieduizend inzendingen naam nieuwe trainingscomplex

Ruim drieduizend Feyenoord-supporters hebben de afgelopen weken hun suggestie ingestuurd voor de naam van het nieuwe trainingscomplex. Wie dit nog niet heeft gedaan, heeft nog een week de tijd. Vrijdag 5 januari 2018 is de laatste dag om een naam in te sturen.

De drieduizend supporters reageerden de afgelopen weken op de oproep van de Feyenoord-directie, die in de zoektocht naar een passende en breed gedragen naam voor de nieuwe trainingsaccommodatie graag een beroep doet op de creativiteit van de Feyenoord-supporters.

Algemeen directeur Jan de Jong riep daarom enkele weken geleden alle leden van Het Legioen op om hun favoriete naam voor het nieuwe trainingscomplex, dat met ingang van het seizoen 2018-2019 in gebruik wordt genomen, in te sturen. Via www.feyenoord.nl/trainingscomplex kun jij uiterlijk vrijdag 5 januari laten weten hoe de nieuwe accommodatie van Feyenoord 1 volgens jou moet gaan heten.

De supporter die de winnende naam verzint, wint – naast eeuwige roem – een seizoenkaart voor de komende vijf (!) seizoenen en doet in ruil daarvoor afstand van de naamrechten. De winnende inzending zal worden gekozen door een speciaal samengestelde jury, die er veel waarde aan hecht dat supporters kunnen meedenken over de naamgeving van de accommodatie. De jury bestaat uit de directie van Feyenoord (Jan de Jong, Martin van Geel en Mark Koevermans), hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst, clubambassadeur Gerard Meijer en bestuurslid van Het Legioen Chris de Back.

  • 1908