Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Open%20dag-121

Aftellen tot Kameraadjes Voetbalfeest 2016: Hermes House Band

Nog even en dan is het zo ver: het Kameraadjes Voetbalfeest 2016. Een grandioze dag met duizenden Kameraadjes, de spelers van Feyenoord en verschillende topartiesten. In aanloop naar maandag 28 maart, de dag van het feest, blikken we op deze plek vooruit op wat komen gaat en lichten we een van de topacts uit die het feest onvergetelijk gaan maken. Deze keer: de Hermes House Band.

Wie de Hermes House Band zegt, zegt eigenlijk automatisch ook Feyenoord. De Rotterdamse studentenband is namelijk voornamelijk bekend van het nummer ‘I will Survive’, waarvan het refrein wordt gebruikt als goaltune van Feyenoord. Dat is ook de reden dat de Hermes House Band geregeld heeft opgetreden in De Kuip. Tijdens open dagen zijn de muzikanten bijna altijd van de partij  en ook voor Europese wedstrijden treden de studenten wel eens op om het publiek op te warmen. Zo vormden de band vorig seizoen het startschot van een heerlijke avond, waarop gewonnen werd van HNK Rijeka. Nog een leuk weetje over de Hermes House Band: alle bandleden zijn studerende jongens en meiden. Wanneer een bandlid zijn studie beëindigd, zal ook de groep moeten worden verlaten.

Iedereen is welkom!

Of je nu 0 jaar bent of 14 jaar, en of je nu wel of geen lid bent van de Feyenoord Juniorclub, iedereen is welkom. Alle Kameraadjes kunnen gratis naar het Kameraadjes Voetbalfeest. Ben je nog geen lid van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes? Als je je nu aanmeldt, betaal je tot het einde van het seizoen slechts € 7,50 én ontvang je een gratis kaartje voor het Kameraadjes Voetbalfeest. Aanmelden kan hier