Fanshop
Fanshop
FEY_website2

Aanmeldprocedure passe-partouts Europa League gestart

Seizoenkaarthouders kunnen zich vanaf vandaag (vrijdag 26 augustus) 9:00 uur aanmelden voor een passe-partout voor de thuiswedstrijden in de Europa League. Het aanmelden is niet verplicht en vergroot de kans op het daadwerkelijk kunnen aanschaffen van een passe-partout niet, maar is puur bedoeld om supporters een grotere kans te bieden om met een groep naast of bij elkaar te zitten. Er zit geen tijdsdruk op het aanmelden, wat betekent dat degenen die zich vandaag als eerste aanmelden niet meer kans maken op een passe-partout dan supporters die dat op de laatst mogelijke dag doen (donderdag 1 september).

Hoofdboeker
Elke groep (die kan bestaan uit minimaal twee en maximaal vijf personen) kan worden aangemeld door één supporter, die daarmee de zogenoemde hoofdboeker is. De hoofdboeker kan, na een voltooide aanmelding, vanaf 3 september voor alle groepsleden in een keer een passe-partout (proberen te) kopen. Na aanmelding ontvangen de hoofdboeker én de groepsleden een bevestiging per e-mail.

Prijzen
Feyenoord maakt op maandag 29 augustus aanstaande de prijzen bekend van de passe-partouts. Die dag volgt tevens meer gedetailleerde kaartverkoopinformatie, zoals beschikbare vakken en plaatsen. De kaartverkoop zelf start op zaterdag 3 september aanstaande om 9:00 uur. Met een passe-partout hebben supporters automatisch toegang tot de drie thuiswedstrijden in de groepsfase van de Europa League.

Aanmelden
De hoofdboeker kan zijn of haar groep vanaf 9:00 uur aanmelden via www.feyenoord.nl/groepsaanmelding. Om aan te melden heeft de hoofdboeker zijn of haar eigen relatienummer en postcode nodig, evenals die van al zijn of haar groepsleden.

Kijk op www.feyenoord.nl/groepsaanmelding voor meer uitgebreide informatie of om je direct aan te melden.