Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
training%20wo-35

Aangename aftrap in de Alpen voor Feyenoord

Feyenoord heeft woensdagochtend een aangename aftrap beleefd van het trainingskamp. Tussen de Alpentoppen rondom Schruns werkte de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst de eerste training af op Oostenrijkse bodem. Voor Ridgeciano Haps en Jeremiah St. Juste, die gisteren werden aangetrokken, was het de eerste oefensessie in dienst van hun nieuwe club.

De nieuwe aanwinsten maakten hun eerste trainingsmeters onder uitstekende omstandigheden. Het kwik steeg in de loop van de ochtend tot zo’n 27 graden, terwijl het veld perfect gesproeid was. Een sproei-installatie hoefde daar overigens niet aan te pas te komen, want aan het begin van de ochtend was een flinke regen- en onweersbui over Schruns getrokken die voor een natuurlijke beregening van het veld zorgde.

 

Morning mannen! ?‍♂️? Tijd voor de eerste training in ??! #FeyenoordinAustria #Feyenoord

Een bericht gedeeld door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op

Dat zorgde ervoor dat het balletje goed rond ging tijdens de diverse rondo’s en pass- en trapvormen, die het ene gedeelte van de groep afwerkten. De enige ballen die het andere deel van de groep zag, waren de medicijnballen die – net als de gewichten - voor ze waren klaargelegd door de staf. Daarmee deden de spelers enkele pittige  krachtoefeningen, waarbij de zweetdruppels al snel zichtbaar waren. Na een klein half uur wisselden beide groepen elkaar af, waarna de training er na een uur op zat.

 

?? @kevindiks2 @sofyanamrabat !

Een bericht gedeeld door Michiel Kramer (@1988kramer29) op

Vervolgens verzamelden spelers en staf zich voor een groepsfoto, die speciaal werd gemaakt vanwege de 109de verjaardag van Feyenoord. De twaalf thuisshirts die de spelers vasthouden, kunnen supporters bemachtigen wanneer zij meedoen aan een winactie op het officiële Facebook-account van Feyenoord.

Aan het einde van de middag meldt Feyenoord zich opnieuw op het trainingscomplex aan de Schwimmbadstrasse in Vandans. Ook die sessie is besloten.