Fanshop
Fanshop
website_visual_v4

Feyenoord.nl populairste sportwebsite van Nederland

Feyenoord.nl is voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot populairste Website van het Jaar! De officiële website van Feyenoord heeft de onderscheiding in de wacht gesleept in de categorie Sport, zo werd donderdagavond bekendgemaakt tijdens de Website van het Jaar 2016 Award Night in evenementenlocatie B. Amsterdam. Feyenoord.nl won de award ook al in 2014 en 2015.

De website van Feyenoord onderging het afgelopen jaar een aantal veranderingen. Zo heeft Feyenoord.nl tijdens wedstrijddagen een volledig vernieuwd uiterlijk gekregen, dat volledig in het teken staat van ‘Matchday’. Alle wedstrijd gerelateerde berichten van Feyenoords officiële kanalen op Twitter en Instagram worden in een dynamische tijdlijn op een rij gezet. Zo kunnen supporters, onder meer dankzij de exclusieve foto’s en video’s van deze kanalen, online optimaal toeleven naar de eerstvolgende wedstrijd.

Tijdens de wedstrijd worden het live verslag op de social media kanalen en de statistieken van Ortec in de tijdlijn weergegeven, zodat supporters een compleet beeld krijgen van de ontwikkelingen. Ook in de aanloop naar en na afloop van de wedstrijd staat de website in het teken van dat duel, onder meer door het uitlichten van nieuwsartikelen en video’s. Al deze verbeteringen zijn doorgevoerd in samenwerking met partner Your Media Group. 

Feyenoord bedankt alle supporters die hun stem hebben uitgebracht op de clubwebsite!