Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
NieuweKuip2_large

Mededeling Stadion Feijenoord NV

Naar aanleiding van het congres VI Voetbal Fair Play, gehouden op 22 maart jl. in het Maasgebouw van De Kuip, is er een publicatie verschenen waarin onterecht de indruk is gewekt dat Stadiondirecteur
“Samenwerking met de gemeente Rotterdam in het project Het Nieuwe Stadion (HNS) is cruciaal in het proces en verloopt naar tevredenheid”

Naar aanleiding van het congres VI Voetbal Fair Play, gehouden op 22 maart jl. in het Maasgebouw van De Kuip, is er een publicatie verschenen waarin onterecht de indruk is gewekt dat Stadiondirecteur Jan van Merwijk kritisch is over de bereidheid van de gemeente mee te denken in het miljoenenproject Het Nieuwe Stadion. Van Merwijk betreurt dit bericht.

Tijdens het congres is het niet goed overgekomen of is het verkeerd begrepen dat de gemeente wel degelijk de bereidheid toont om mee te denken in oplossingen. Van Merwijk: “Momenteel werken we achter de schermen hard aan de afronding van Business Case 3.0 HNS. Om een sterke Business Case te kunnen realiseren is Business Case 2.0 verder uitgewerkt en zijn alternatieven onderzocht. In dit proces hebben wij nauwe contacten met de gemeente. Contacten die vanzelfsprekend ook in de toekomst zullen worden gehandhaafd”.

Stadion Feijenoord NV