Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord gaat samenwerken met Doe Een Wens Stichting

Feyenoord gaat samenwerken met de Doe Een Wens Stichting Nederland. Deze vrijwilligersorganisatie vervult de liefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een magisch effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn.
Feyenoord liet in de afgelopen jaren al talloze wensen van kinderen in vervulling gaan, bijvoorbeeld rond trainingen en thuiswedstrijden van de club. Bijna elke thuiswedstrijd ontvangt de club mensen die als grootste en soms ook laatste wens hebben het nog een keer kunnen bezoeken van een thuiswedstrijd van Feyenoord. Daarbij gaat het niet alleen om het vervullende van wensen van zieke kinderen, maar ook van volwassenen.

De Doe Een Wens Stichting Nederland gaat Feyenoord ondersteunen en adviseren bij het invullen van dergelijke wensen. Feyenoord biedt de Doe Een Wens Stichting Nederland mogelijkheden om de wensen van zoveel mogelijk kinderen in vervulling te laten gaan. Dat gebeurt onder de vlag van ‘Feyenoord in de Samenleving’ waar alle maatschappelijke projecten van de club zijn ondergebracht. De samenwerking past binnen de maatschappelijke ambities en doelstellingen van de club, die erop gericht zijn om mensen die het wat moeilijker hebben een duwtje in de rug te geven. Zonder daarbij andere doelgroepen uit het oog te verliezen ligt de focus op de jeugd.