Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
wegwerkzaamheden

Zaterdag mogelijk overlast door wegafsluiting A15

Supporters die aanstaande zaterdag de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen De Graafschap bezoeken en aanrijden via A15 (Ridderkerk - Rozenburg), dienen rekening te houden met vertragingen en omleidingen
Supporters die aanstaande zaterdag de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen De Graafschap bezoeken en aanrijden via A15 (Ridderkerk - Rozenburg), dienen rekening te houden met vertragingen en omleidingen. In verband met reconstructie van de afrit en werkzaamheden aan de IJsselmondse Randweg dienen diverse wegvakken op de A15 tijdelijk voor alle verkeer te worden afgesloten. De afsluiting geldt van vrijdag 16 september 21:00 uur tot maandag 19 september 05:00 uur.


Gedurende deze periode gelden de volgende twee afsluitingen:
a. Afrit Barendrecht / IJsselmonde (20) van de A15 Links (Ridderkerk - Rozenburg)
b. Toerit Barendrecht / IJsselmonde (20) van de A15 Links (Ridderkerk - Rozenburg)

Omleidingen:

a. Het verkeer komende van Utrecht / Breda (A16) en gaande in de richting van Barendrecht wordt omgeleid via de A29, afrit Barendrecht (20).

Het verkeer komende van Utrecht / Breda (A16) en gaande in de richting van IJsselmonde wordt omgeleid via het Vaanplein, afrit Zuidplein / Ahoy (19a) en de Spinozaweg (Lombardijen).

b. Het verkeer komende uit Barendrecht / IJsselmonde en gaande in de richting van Europoort (A15) / Zierikzee (A29) wordt omgeleid via het onderliggend wegennet (Dierensteinweg – Middelweg) en via de A29, toerit Barendrecht (20).