Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
opendag_header

Feyenoord Open Dag 2012

Feyenoord wijst alle supporters die op zondag 22 juli de Open Dag in De Kuip willen bezoeken op onderstaande belangrijke informatie met betrekking tot vervoer van en naar het stadion. Voor supporters
Feyenoord wijst alle supporters die op zondag 22 juli de Open Dag in De Kuip willen bezoeken op onderstaande belangrijke informatie met betrekking tot vervoer van en naar het stadion. Voor supporters uit het zuiden van het land geldt die dag in verband met verschillende werkzaamheden aan het spoor een negatief treinreisadvies Daarnaast is in het weekend van de Open Dag de rijksweg A13 richting Den Haag afgesloten. De RET zet deze dag tussen Rotterdam Centraal en De Kuip extra trams in.

In verband met werkzaamheden aan het spoor in het weekend van 22 juli rijden er tussen Lage Zwaluwe en Dordrecht geen treinen. Om die reden wordt supporters uit Zeeland, Noord-Brabant en Limburg geadviseerd om die dag niet met de trein naar De Kuip af te reizen. De treinen vanuit Roosendaal en Breda rijden niet verder dan Lage Zwaluwe. Uit overige richtingen is De Kuip prima bereikbaar per trein. Reizigers vanuit Eindhoven en Den Bosch kunnen via Utrecht Centraal naar Rotterdam reizen en daar overstappen op de trein naar Rotterdam Stadion, het station tegenover De Kuip.

De supporters die uit het zuiden van het land met de auto naar De Kuip reizen, kunnen parkeren op Parkeerterrein Beverwaard. Vanaf dit parkeerterrein worden pendelbussen ingezet. Vanaf daar is het ongeveer tien minuten rijden naar het stadion. Aan zowel het parkeren als aan het reizen met de pendelbus zijn geen kosten verbonden. Het parkeerterrein is die dag geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

In het weekend van 22 juli is de rijksweg A13 vanaf knooppunt Kleinpolderplein richting Den Haag afgesloten. Meer informatie over deze afsluiting is hier te vinden. Tijdens de Open Dag zet de RET tussen Rotterdam Centraal en De Kuip extra trams in. Deze zullen rijden met lijnnummer 29.

Meer informatie over het vervoer van en naar De Kuip tijdens de Open Dag is hier te vinden.