Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
20110831_soccerschools_vs

Stand van zaken nieuwe organisatiestructuur Feyenoord Soccer Schools

Zoals op deze website te lezen is geweest, heeft Feyenoord afgelopen dinsdag 14 augustus besloten om de organisatie van Feyenoord Soccer Schools, de verzamelnaam waaronder de club voetbalkampen, voetb

Zoals op deze website te lezen is geweest, heeft Feyenoord afgelopen dinsdag 14 augustus besloten om de organisatie van Feyenoord Soccer Schools, de verzamelnaam waaronder de club voetbalkampen, voetbalclinics en andere trainingen organiseert, voorlopig en met onmiddellijke ingang weer in eigen hand te nemen.

 

De twee kampen (Oostvoorne 22-24 oktober en SV Honselersdijk in de herfstvakantie) die al gepland staan, gaan gewoon door. Dit geldt ook voor de talenttrainingen die gepland staan voor het najaar.

 

Buiten de twee bovengenoemde kampen en de najaarsmodule Talenttrainingen, staan er geen Feyenoord Soccer Schools activiteiten gepland. Indien u over andere informatie beschikt of vragen hebt verzoeken wij u hierover contact op te nemen met Feyenoord via telefoonnummer 010 – 2926801 of via emailadres [email protected].  

 

Zodra er iets verandert in de planning of opzet van de organisatie van voetbalkampen en –clinics, zal Feyenoord daar wederom over berichten.