Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Voetbal%20vaderdag%202

Het heilige gras van De Kuip, exclusief voor uw evenement!

In de zomerstop is het gras van De Kuip exclusief gereserveerd voor uw evenement. Van een voetbaltoernooi tot een diner en van een spetterend bedrijfsfeest tot een gezellig familie-event.

Heeft u altijd al eens willen scoren als Graziano Pellè? Om vervolgens juichend door De Kuip te rennen? Ziet u zichzelf al helemaal klaar staan in de unieke spelerstunnel? Wachtend tot de klep langzaam opengaat? Trede voor trede loopt u omhoog en dan is daar dat magische moment: u staat op het heilige gras van De Kuip. Of droomt u van een feestavond met uw bedrijf, omringd door de imponerende tribunes van het mooiste stadion van Nederland?


Die dromen kunnen werkelijkheid worden! In de zomerstop is het gras van De Kuip namelijk exclusief gereserveerd voor uw evenement. Van een voetbaltoernooi tot een diner en van een spetterend bedrijfsfeest tot een gezellig familie-event. Wij kunnen een evenement tot in de puntjes en op maat voor u verzorgen.

 

Sporten in De Kuip

Heeft u ze ook, collega’s die iedere maandag vertellen dat zij die gemiste kans wél hadden benut? Dan is dit dé mogelijkheid om ze uit te dagen. Organiseer voor uw bedrijf een eigen voetbaltoernooi in De Kuip of volg met al uw werknemers een voetbalclinic onder leiding van Feyenoord Soccer School. Ook voor een zeskamp of meerkamp is het veld van De Kuip uitermate geschikt.

 

Sfeerimpressie van een voetbaltoernooi in De Kuip


Feesten in De Kuip

Helemaal los gaan, terwijl een band of DJ uw favoriete muziek door de speakers knalt? Of liever dineren of borrelen, met de tribunes van De Kuip als fraai decor? Ook daarvoor is ons veld geschikt. Benieuwd hoe uw feest of diner eruit zou kunnen zien? Bekijk hieronder een sfeerimpressie van Cinema in De Kuip, een evenement dat wij ieder jaar organiseren. Wij informeren u graag over de overige mogelijkheden.

 

Sfeerimpressie Feesten in De Kuip


Familie-event in De Kuip

Jong of oud, het is voor iedereen een unieke ervaring om op het veld van De Kuip te staan. Het maakt het stadion tot een ideale locatie voor een grootschalig familieevent vol sport, spel en entertainment.

 

Sfeerimpressie van de Voetbal Vaderdag, een familie-event dat ieder jaar wordt georganiseerd.


Enthousiast geraakt? Voor vragen en reserveringen kunt u ons bereiken via evenementen@dekuip.nl of 010-4929455.

 

Wilt u uw unieke belevenis vast laten leggen op video? Wij brengen u in contact met onze partner, die voor u een prachtige sfeerimpressie kan verzorgen.

 

U kunt het veld al reserveren bij boekingen met minimale omzetgarantie van € 10.000,- exclusief BTW. Boekingen onder voorbehoud van beschikbaarheid.