FEYENOORD OP SCHOT IN TIEL

Feyenoord heeft de laatste werkdag van het seizoen gebruikt om de amateurs van RKTVC te verslaan. Een met jeugdspelers aangevuld elftal won in Tiel met 0-11. Arco Jochemsen was de meest trefzekere Feyenoorder. Hij scoorde viermaal.
Bert van Marwijk miste in Tiel een groot deel van zijn selectie vanwege interlandverplichtingen en blessures. Desondanks hadden de Rotterdammers weinig moeite met de tegenstander. De Visser, Van Wonderen, Jochemsen (2x) en Tijdeman zorgden voor een 0-5 ruststand. In de tweede helft brachten Jochemsen (2x) Tijdeman (2x), Van Wonderen en De Visser de uiteindelijke 0-11 tot stand. Daarmee was coach Van Marwijk tevreden. ‘Ik ben blij dat we ook de laatste wedstrijd van het seizoen serieus hebben opgevat. We hebben vandaag de naam van de club goed uitgedragen’. Van Marwijk begon in Tiel met Marek Malkowski, Danny Buys, Chris Gyan, Shelton Martis, Henk Rutten, Kees van Wonderen, Jean-Paul van Gastel, Gill Swerts, Dick Tijdeman, Arco Jochemsen en Jan de Visser aan de wedstrijd. In de tweede helft nam Jason Oost de plaats in van Jean-Paul van Gastel en werd Henk Rutten vervangen door Alhaoui Sesay.