FEYENOORD PAKT EERSTE PUNTEN

Het A-elftal van Feyenoord heeft vanavond een bijzonder knappe prestatie neergezet door het technisch zeer sterk voetballende River Plate met 1-0 te verslaan.
In de eerste wedstrijd van het Eurovoetbaltoernooi was het een doelpunt van Van Persie die de wedstrijd vlak voor de rust besliste. Feyenoord had zijn handen vol aan het Argentijnse River Plate. Bij Feyenoord ontbraken een aantal belangrijke spelers die opgeroepen zijn voor het Nederlands Elftal onder de 19 jaar. Nederland onder de 19 jaar verloor in het toernooi in Toulon donderdag met 0-1 tegen Portugal. Loovens en van Dieren begonnen in de basis, maar werden door Koevermans in de tweede helft gewisseld. Zaterdag wordt er tegen Frankrijk gespeeld om de derde plaats van het toernooi. FEYENOORD - RIVER PLATE 1-0 Van Persie 1-0 Scheidsrechter: Dimitrov (Bul) FEYENOORD: Varkevisser, Buys, Martis, Risamasu, Van Driel, Swerts, Sesay, Karreman, Tijdeman, Van Persie, Oost RIVER PLATE: Ferreyra, Gigli, Buccolini, Bigi, Bazan, Musson, Luduena, Barrado, Romero, Ortiz, Raponi