GLASGOW WINT BIJ ABERDEEN

In een hectische wedstrijd in en tegen Aberdeen heeft Glasgow Rangers de drie punten gepakt. The Gers wonnen op Pittodrie met 1-0 van Aberdeen door een goal van Lorenzo Amoruso. De wedstrijd stond voornamelijk in het teken van onrust op de tribunes. Fans van Glasgow Rangers gooiden allerlei voorwerpen op het veld en vooral Robbie Winters, de aanvaller van Aberdeen, moest het ontgelden toen hij een hoekschop wilde nemen.
Na 25 minuten vond scheidsrechter Mike McCurry het echter welletjes.Hij onderbrak de wedstrijd om de supporters tot bezinning te laten komen. Na 17 minuten konden de spelers weer veilig het veld betreden. Na de noodgedwongen pauze gingen de Rangers fel van start. Lorenzo Amoruso besloot 10 minuten voor de rust om van bijna dertig meter verwoestend uit te halen, waardoor de komende tegenstander van Feyenoord in de UEFA-Cup op een 1-0 voorsprong kwam. Deze voorsprong gaven de Rangers niet meer uit handen waardoor de drie punten naar Glasgow gingen. ABERDEEN: Kjaer, Whyte, Guntveit, McAllister, Darren Young, Winters, Derek Young, McGuire (Anderson 83), McNaughton, Dadi (Thornley 78), Mackie (Clark 85) RANGERS: Klos, Ricksen, Moore, Amoruso, Ferguson, Caniggia, Flo, De Boer, Konterman, Arveladze, Vidmar Geel: Aberdeen – Rangers – Flo (67) Scheidsrechter: Michael McCurry Toeschouwers: 17,846 Man of the match: Lorenzo Amoruso