OPMERKELIJKE INHAALRACE GLASGOW RANGERS

Glasgow Rangers heeft de uitwedstrijd tegen Dunfermline met 4-2 gewonnen. Opmerkelijk aan de zege van The Gers was dat ze met de rust nog tegen een 2-0 achterstand aankeken. Dunfermline aanvaller Scott Thomson leek door doelpunten in de 17e en 31e minuut roet in het eten van de Rangers te gooien. Na rust gingen de Rangers echter furieus van start. Binnen 15 minuten was de 2-0 achterstand omgebogen in een 3-2 voorsprong door goals van Vidmar en De Boer (2x,foto).
Shota Arveladze besliste in de 80e minuut de wedstrijd door vanaf 11 meter de 4-2 binnen te schieten. De tegenstander van Feyenoord in de achtste finale van het UEFA-Cup toernooi zag concurrent Celtic met 2-0 winnen van Hearts. Oud-Feyenoorder Henrik Larsson scoorde in de laatste tien minuten beide goals. Hij bracht hiermee zijn seizoenstotaal op 19 doelpunten. Het verschil tussen Celtic en Glasgow Rangers bedraagt nog steeds 13 punten.