MAKKELIJKE ZEGE INTER IN OEFENDUEL

Omdat Francesco Toldo geschorst is voor de heenwedstrijd tussen Inter en Feyenoord, lastten de Italianen woensdag een oefenwedstrijd om tweede goalie Alberto Fontana te testen. Echt op de proef werd Fontana echter niet gesteld, want de semi-profs van Chiavennese bleken meerdere maatjes te klein. Het werd uiteindelijk 6-0 voor de Interisti die van de gelegenheid gebruik maakten om veel 'tweede keus'-spelers speelminuten te geven.
Bij ontstentenis van veel internationals vormden Fontana, Serena, Ferraro, Franchini, Georgatos, Saidi, Quadri, Farinos, Guly, Okan en Kallon woensdag de basis van Hector Cupèrs elftal, terwijl Cordoba, Kone, Napolitano, Seedorf en Dalmat op de bank startten. Al na tien minuten wist de Turk Okan het krachtsverschil in een doelpunt uit te drukken. Even later was het de Sierra Leonees Mohammed Kallon- dit seizoen in 25 Serie A wedstrijden al goed voor 9 goals - die de voorsprong van Inter verdubbelde. Vlak na rust zorgde Andres 'Guly' voor de derde Milanese treffer. In de tweede helft wisselde Cupèr flink wat spelers. Zo bracht hij onder meer de door Dick Advocaat over het hoofd geziene Clarence Seedorf voor Okan. Seedorf liet zien nog altijd in topvorm te zijn en scoorde binnen twaalf minuten twee maal, voordat Kallon met zijn tweede doelpunt het halve dozijn volmaakte.