A JEUGD HOUDT HET NA 1E HELFT VOOR GEZIEN

Voor rust was Feyenoord A tegen Stormvogels/Telstar A het aankijken meer dan waard. ‘De beste eerste helft van de competitie,’ zei Mario Been bij afwezigheid van trainer/coach Albert Stuivenberg. Na rust zakte het peil af naar een bedenkelijk niveau. Mede daardoor werd de ruststand tevens de eindstand: 3-0. Bij Feyenoord ontbraken Richal Leitoe (knie), Jeppe Curth (hamstring) en Bovar Karim (interlandverplichtingen met Zweden).
BRONZEN FEYENOORD B PAKT ZILVEREN FC UTRECHT Dat op de laatste competitiedag ook een wedstrijd om des keizers baard het aanzien best waard kan zijn, bewezen Feyenoord B en FC Utrecht B. Op Varkenoord zegevierde Feyenoord zaterdagmiddag met 2-0. En dat viel vooral de op prestige beluste bezoekers zwaar tegen. Niettemin finishte FC Utrecht toch op zilver. Feyenoord B pakte het brons, Ajax B veroverde goud. FEYENOORD C BESLUIT SEIZOEN MET NEDERLAAG In zijn laatste competitiewedstrijd leed Feyenoord C een even onverwachte als onverdiende nederlaag. In Alkmaar bleek AZ met 2-1 te sterk voor de ploeg van trainer Henk Fräser. Feyenoord besloot daarmee het seizoen achter kampioen Ajax als tweede. ‘Daarmee is onze doelstelling – een eerste of een tweede plaats - gehaald,’ aldus Fräser. ‘Maar als ik eerlijk ben: er had meer in gezeten.’