FEYENOORD D1 JEUGD HAALT DE DUBBEL

Na het behaalde kampioenschap dat ongeslagen werd behaald, 22 wedstrijden en 66 punten, stond de districtsbekerfinale op het programma. Op het terrein van vv Barendrecht was de tegenstander van Feyenoord D1 dit keer Spijkenisse D1. Met een goede start van de wedstrijd beloofde dit een mooie wedstrijd te worden. Een snelle 1-0 van Vincent v.d. Berg bracht Feyenoord op een verdiende voorsprong.
Nog voor de rust maakten wederom Vincent en Niko Tabas er nog 2-0 en 3-0 van. Naarmate de wedstrijd vorderde ging het niveau naar beneden wat ook mede aan het warme weer te danken was. Spijkenisse moest het van de inzet hebben en de Rotterdammers hadden het er maar lastig mee. De tweede helft bleef dan ook doelpuntloos. Toch een mooie 3-0 overwinning van het team van trainer Rob Kurvers en leider Arjan van der Graaff die hiermee de dubbel in dit seizoen haalde.