DUDEK VERLIEST MET LIVERPOOL

Liverpool zit even in de hoek waar de klappen vallen. De ploeg van ex-Feyenoorder Jurek Dudek speelde tot ruim een week geleden in de Champions League en was op dat moment lijstaanvoerder in Engeland. Maar tien dagen later zijn de ‘Reds’ dit allemaal al kwijt. En alsof dat nog niet genoeg is, ging de ploeg zaterdag ook nog eens met 3-2 onderuit bij Fulham.
Dudek speelde zeker geen lekkere wedstrijd voor Liverpool, want de Pool leek schuldig aan de eerste treffer van de tegenstander uit Londen. Het is voor de voormalig Feyenoorder te hopen dat hij donderdag beter in vorm is, want Dudek zal zich graag willen profileren bij zijn eerste officiële optreden op Nederlandse bodem sinds zijn vertrek bij de Rotterdammers. Op die dag speelt Liverpool in Arnhem namelijk in het kader van de UEFA Cup tegen Vitesse. Een andere oud-Feyenoordspeler, George Boateng, won met zijn ploeg Middlesbrough met 3-1 van Manchester City. De middenvelder maakte de negentig minuten vol, maar had geen aandeel in de score. In Italië stond zaterdagavond de altijd beladen stadsderby tussen AC Milan en Inter op het programma. De ploeg van Jon Dahl Tomasson won via een goal van Serginho met 1-0 en is nu weer koploper in de Serie A. De Deen speelde zelf geen rol van betekenis, want hij zat negentig minuten op de reservebank. Julio Cruz scoorde ook niet voor zijn club Bologna, maar na een overtreding op de voormalig Feyenoorder, mochten de ploeg wel een strafschop nemen in de wedstrijd tegen Juventus. Die werd verzilverd door Signori, al bleek dit niet genoeg voor de drie punten. De 'Oude Dame' scoorde namelijk in de slotfase via Iuliano, wat de 1-1 eindstand opleverde.