CRUZ 'SUPERBLIJ' MET WEER TWEE GOALS

In de Serie A deed Julio Ricardo Cruz dit weekend weer van zich spreken. De oud-Feyenoorder scoorde binnen twee minuten twee maal en deed daarmee de voorsprong van tegenstander Parma nog voor rust te niet (2-1). 'Volgens mij was het nog een record ook', lachte de Argentijn maandagochtend. 'Ik ben er in ieder geval erg blij mee en de mensen in Bologna ook. We blijven in de race voor UEFA Cupvoetbal.'
Julio Cruz maakt in Bologna een prachtig seizoen door. Waar hij vorig jaar in een heel seizoen 10 doelpunten scoorde, staat hij in de huidige jaargang al weer op 8. Dit weekend werd hij ook weer uitgeroepen tot man of the match. Cruz: 'Het gaat lekker ja. Het lijkt er trouwens ook wel op alsof Parma me geluk brengt. Elke keer als we tegen hun spelen, scoor ik. Ik hoop dat we deze vorm met zijn allen vast kunnen houden, maar het is nog te vroeg om te zeggen dat we eindelijk Europees voetbal gaan halen.' Ondanks zijn eigen succes was Cruz toch vooral nieuwsgierig naar de uitslag van zijn oude club. '6-1?! Dan zullen de mensen wel tevreden geweest zijn. Na de domper van de Champions League is dat toch weer eens een mooi resultaat.'