SMOLAREK SCOORT BIJ RENTREE

Ebi Smolarek heeft zijn rentree op de Nederlandse velden kunnen vieren met een prachtig doelpunt. Mede dankzij zijn goal rolde Jong Feyenoord de amateurs van VVC ’68 met liefst op 10-0 op. Bij rust stond het al 5-0 in het voordeel van de Rotterdammers. Smolarek speelde na vijftien maanden blessureleed voor het eerst weer een helft in een echte wedstrijd.
Het eerste duel van Jong Feyenoord in het nieuwe seizoen werd afgewerkt op het veld van voetbalclub Halsteren in Noord-Brabant. Ondanks het warme weer speelde Feyenoord, met uitblinker Joep van den Ouweland op het middenveld, fris en had het geen enkele moeite met scoren. Hoogtepunt van de avond was een prachtige solo van Smolarek langs vier tegenstanders, waarna hij de bal in het doel kon werken. Bij Jong Feyenoord deden naast Smolarek ook de selectiespelers Malek Malkowski en Ferne Snoyl mee. Later deze dinsdagavond zal Ebi Smolarek op www.feyenoordyoungsters.nl vertellen over zijn eerste wedstrijd in ruim een jaar. VVC ’68 – Jong Feyenoord (0-5) 0-1 Breinburg 0-2 Nkunku 0-3 Brown 0-4 Nkunku 0-5 Curth 0-6 Blonk 0-7 Nkunku 0-8 Smolarek 0-9 Curth 0-10 Curth