BLACKBURN ONTSNAPT BIJ BOLTON

Blackburn Rovers en Brett Emerton konden de prachtige seizoensopening van vorige week dit weekend slechts moeizaam een vervolg geven. Pas in de blessuretijd kreeg de ploeg van manager Souness de verdiende gelijkmaker (2-2). Emerton speelde het hele duel mee bij Blackburn, dat nu vier punten uit twee duels heeft.
Keeper Harald Wapenaar zat bij Portsmouth tegen het Manchester City van de geschorste Paul Bosvelt negentig minuten op de bank. Hij moest toezien hoe beide ploegen de punten deelden (1-1). In de Engelse First Division wist David Connolly, net als afgelopen week, niet het net te vinden. Zonder doelpunten van de goaltjesdief werd het moeilijk voor West Ham United, dat met 1-0 verloor van Rotherham. Stoke City, met Ed de Goey in het doel, speelde 1-1 gelijk tegen Walsall. Nog een divisie lager won Barnsley met het kleinst mogelijke verschil van Brighton. Dean Gorré stond in de basiself. Het Auxerre van Bonaventure Kalou liep alweer tegen de derde nederlaag van het nog jonge seizoen aan. Dit maal was Bordeaux met 2-0 te sterk. In Schotland won Celtic met 2-1 bij Partick. Henke Larsson kwam niet tot scoren voor de ploeg uit Glasgow.