FC KÄRNTEN BOEKT TWEEDE OVERWINNING

FC Kärnten heeft gisteravond tegen Admira Wacker de tweede seizoenszege geboekt: 2-0. De Oostenrijkers stegen door de drie punten van de laatste plaats naar de achtste positie. In de hectische laatste minuten stelde Kärnten, ondanks een rode kaart voor Schellander, de overwinning veilig.
Pas in de 87ste minuut bracht Jürgen Kampel de op dat moment onverwachte 1-0 op het scorebord. Twee minuten later kon Robert Schellander met zijn tweede gele kaart inrukken. Admira drong hierna aan voor de gelijkmaker, maar drie minuten in de blessuretijd was het Stanko Bubalo die aan alle onzekerheid aan de kant van Kärnten een einde maakte. De tobbende Oostenrijkse ploeg hoopt dat met de zege een einde is gekomen aan de slechte prestaties. Over twee weken ontvangen de Oostenrijkers in eigen huis Feyenoord. De Rotterdammers wonnen de eerste wedstrijd met 2-1.